home
Nederlands English Deutsch Español
Website in de kleuren zwart en wit
A A A
Blog
Het is een bekend fenomeen bij mensen met een visuele beperking en chauffeurs, de bus die niet stopt omdat de reiziger te laat doorheeft dat er een bus passeert of niet goed kan zien welk buslijnnummer het is. Nu is er een oplossing.
Op 16 en 17 maart 2018 is Braille.nl te vinden op de Ziezo-beurs 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. In onze stand vindt u voorbeelden van onze producten en helpen we u graag verder om ook uw informatie toegankelijk te maken.
4 januari 2018 - Vandaag beantwoorden braillelezers gedrukte brieven met braille om een signaal af te geven aan de rest van Nederland: "Wij lezen braille!"
Het gaat hierbij vooral om de bewustwording bij medewerkers van organisaties dat niet iedereen gedrukte tekst kan lezen.
Het bekijken van onze website braille.nl geeft u een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van braille. Maar u vraagt zich misschien wel af wie nu de organisatie achter braille.nl is. Wie is de CBB?
Met gepaste trots presenteren wij u: www.braille.nl. Braille.nl is de nieuwe website van de CBB helemaal bedoeld om u – en anderen – te vertellen over de mogelijkheden van braille.
Braille wordt vaak geassocieerd met papier, lijvige brailleboeken vol puntjes. Toch is er zoveel meer mogelijk. Sterker nog, braille wordt steeds meer gebruikt voor andere toepassingen.