home
Nederlands
Tekst voorlezen Website in de kleuren zwart en wit
A A A
Blog
braille-grootletter kalender

Nog zo’n uniek CBB product: de braille-grootletter kalender. Jaarlijks komt deze uit. De kalender is een combinatie van zwartdruk (grootletter) en braille. Multi-inzetbaar dus. Bruikbaar voor een brede doelgroep.

Op het moment van schrijven wordt er hard gewerkt aan de kalender voor 2020. Voordat deze is samengesteld zijn er al weer verschillende aanvragen. In elke kalender zit alvast een bestelformulier voor de uitgave van het volgende jaar. Van dit formulier wordt goed gebruik gemaakt.

Een braille-grootletter kalender is een artikel dat het leven van een blind of slechtziend persoon weer net wat makkelijker maakt. Bovendien kan het ook samen met normaal ziende personen gebruikt worden. Een product dat voor iedereen toegankelijk is dus.

De kalender is te bestellen door te bellen met 0341–56 54 77, of te mailen naar klantenservice@cbb.nl. De losse kalender kost €10,-. Bij de kalender hoort een ophangbord. Het ophangbord kost €2,50. Het ophangbord hoeft maar één keer aangeschaft te worden. Daarna kan jaarlijks de nieuwe kalender hieraan bevestigd worden.

Heeft u blinde of slechtziende collega’s? De braille-grootletter kalender is een mooie gift! Wilt u blinde en slechtziende mensen bereiken met uw informatie? In de braille-grootletter geven we ook ruimte om advertenties te plaatsen. Deze advertenties worden gecombineerd met braille, zodat u ook blinden goed bereikt.

Heeft u andere producten die u voor iedereen toegankelijk wilt maken? Wij denken graag met u mee voor een creatieve oplossing. Daarbij zijn allerlei combinaties mogelijk. Zo is het ook mogelijk om audio te combineren met andere leesvormen.

Onze producten worden tegen kostprijs ge(re)produceerd, omdat wij vinden dat een leesbeperking geen enkele belemmering mag zijn om volwaardig deel te kunnen nemen aan alle aspecten van het maatschappelijk leven.