home
Nederlands English
Tekst voorlezen Website in de kleuren zwart en wit
A A A
Blog
Kerstkaart met braille

De vraag naar kaartjes met braille komt regelmatig naar boven. Toch is hierin weinig aanbod, met name vanwege de hoge productiekosten. Maar… de CBB heeft de oplossing!

In eerdere blogs beschreven we onze nieuwe reliëfprinter. Een van de vele producten die we hierop ontwikkelen is de voelbare kaart. Gezien de tijd van het jaar zijn de eerste kaarten die in de verkoop komen kerstkaarten. Op de omslag van de kaart staat een eenvoudige voelbare afbeelding en een tekst in braille. Het kaartje is een goed voorbeeld van een inclusief product. Leuk voor zowel zienden als blinden. Het kaartje is verder te personaliseren met een persoonlijke tekst in braille. Deze tekst kan in het kaartje geschoven worden. De foto hieronder laat zien hoe dat werkt.

Opengeslagen kerstkaart met daarin zichtbaar een ingevoegd briefje met braille

Wilt u een voelbare kerstkaart met braille bestellen? Binnenkort verschijnt dit artikel op onze nieuwe webshop: De Leesbutler. Houd hiervoor www.leesbutler.nl in de gaten. Deze website is een samenwerking tussen Dedicon en de CBB. De Leesbutler is hét platform voor alle uitgaven in passende leesvorm die niet bij Bibliotheekservice Passend Lezen te krijgen zijn.

Wilt u als organisatie mensen met een visuele beperking bereiken met een toegankelijke kerstkaart? Vraag een offerte aan voor onze kerstkaarten. Heeft u een eigen idee voor een kaart die u wilt laten voorzien van braille en reliëf? Ons team staat voor u klaar!
+31 (0)341 – 56 54 99 | sales@cbb.nl