home
Nederlands
Tekst voorlezen Website in de kleuren zwart en wit
A A A
Blog
Nieuwe beursstand

Om onze zichtbaarheid te vergroten staan we regelmatig op beurzen. Onlangs is er een nieuwe, professionele beursstand ontworpen. Daarmee stonden we 15 en 16 maart op de ZieZo-beurs, waar we veel interessante gesprekken hebben gevoerd.

Deze week zijn we te vinden op de Kerkenbeurs in Utrecht. Ook daar gaan we toegankelijkheid middels passende leesvormen promoten. Want dat is waar we voor staan. Wij gaan uit van het principe dat een leesbeperking geen enkele belemmering mag vormen om volwaardig deel te kunnen nemen aan het kerkelijk en maatschappelijk leven in al haar facetten.

Voor veel kerken valt er nog veel te doen op het gebied van toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden. Daarom zijn we actief bezig met projecten om kerken toegankelijker te maken. Onder meer door middel van een digitaal kerkboek, in samenwerking met Stichting Helpende Handen.

Bent u ook op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie toegankelijker te maken voor blinden en slechtzienden? Vul het formulier in om onze portfolio aan te vragen, of neem direct contact op. Wij denken graag met u mee!