Voor mensen die blind of slechtziend zijn, is het omzetten van tekst naar audio een fantastische mogelijkheid om toch informatie tot je te kunnen nemen.

 

Studio’s van hoogwaardige kwaliteit

Hoe zorgen we ervoor dat de audio die we opnemen kwalitatief goed is? Allereerst beschikken we over professionele studio’s met uitstekende geluidsisolatie en akoestiek. Daarnaast zijn de studio’s voorzien van de nieuwste apparatuur.

 

Een training om teksten goed uit te spreken

Natuurlijk is ook de kwaliteit van een stem die de tekst inleest belangrijk. Mensen die hun stem bij ons inzetten, doen eerst een stemtest. Als hun stem geschikt is, krijgen ze vervolgens een stemtraining. Daarin leren ze hoe ze een tekst levendig, boeiend en prettig uitspreken.

 

De ene stem is verhalend, de andere stem is informatief

Voor elke opdracht zoeken we naar de best passende stem. Want de ene stem is meer geschikt voor een informatieve tekst en de andere meer voor een verhalende tekst.

 

Het geluidsbestand perfect maken

Na de opname editen we het audiobestand. Zo zorgen we ervoor dat het geluid vrij is van bijgeluiden, zoals het omslaan van een bladzijde. En dat de stiltes tussendoor de juiste lengte hebben. Zo komen we tot een heel mooi eindproduct.

 

Neem contact op met sales

Wilt u audio ook inzetten om uw informatie toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek? Neem dan snel contact op met sales!

 

Ga naar de inhoud