Communicatie
is voelbaar

De kracht van (voelbare) communicatie
          

De kracht van communicatie is op vele manieren uit te drukken. Maar wat als je niet goed kunt lezen en zien? Hoe weet je dan waar je bent? Wat je moet doen? Waar je heen moet? Hoe het bedrijf of de folder eruit ziet? Hoe zorg je als organisatie dat je boodschap overkomt?

Voor mensen met een leesbeperking is het heel belangrijk dat communicatie meer is dan woorden alleen. Zijn zij belangrijk voor u? Is de informatie in uw organisatie, uw pand, toegankelijk voor iedereen in deze maatschappij? Wilt u daaraan bijdragen, maar weet u niet goed hoe? Dan kunnen wij helpen.

Wie zijn wij?
          

De CBB zet zich in om de wereld van blinden en slechtzienden te vergroten. Onder meer door boeken en tijdschriften in passende leesvormen te produceren: braille, grootletter, digitaal en gesproken vorm. Hierdoor kunnen mensen met een leesbeperking blijven lezen.
Daarnaast helpen we bedrijven en maatschappelijke organisaties om deze unieke doelgroep te bereiken met uitingen in reliëf en braille. Voor een menukaart. Een plattegrond. Een informatieboekje. Een puzzel. En veel meer. We printen en drukken onder meer op papier, ibond, plastic, acrylaat en aluminium. Maatwerk, waarmee uw boodschap voelbaar wordt. Niet alleen in Nederland, ook in het buitenland zijn we in toenemende mate actief.

Opdrachtgevers
          

De CBB werkt samen met vele partijen uit diverse segmenten zodat ook mensen met een leesbeperking belangrijke informatie kunnen lezen. Wereldwijd en in diverse talen. Een greep uit ons brede netwerk.

Logo KLM
Logo NOC*NSF
Logo KNGF
Logo Rijksoverheid

Blogs
          

Braille: Braillesysteem Verkennen voor Toegankelijkheid en Inclusie

Braille: Braillesysteem Verkennen voor Toegankelijkheid en Inclusie

Het braillesysteem is een cruciaal communicatiemiddel voor mensen met een visuele beperking. Het Uniforme Braillesysteem, vaak afgekort als UBS, vormt de kern van deze tactiele taal. In dit artikel verkennen we diepgaand het Uniforme Braillesysteem en hoe het de...

Portfolio
          

Vraag onze portfolio met brailleproducten aan

De portfolio van de CBB met daarop de tekst Communicatie is voelbaar, het logo van de CBB en een foto van twee handen op een braillepagina. De portfolio is ingebonden met een ringwire.

Privacybeleid

Ga naar de inhoud